0товарів: 0 грн. 

"Вілла Добра" - кращий варіант потурбуватися про близьких, потребуючих догляду

Кожен з нас зобов'язаний своїм життям батькам. Вони ростили нас, виховували, частенько позбавляючи себе багатьох життєвих благ, а деякі з нас, дорослішаючи, звичайно ж доставляли безліч клопоту. Проте час невблаганний, і в житті кожного рано чи пізно настає момент, коли відхід за рідними лягає вже на його плечі.

Благо, якщо наші рідні живі і здорові, хоч і у віці, і їх основні проблеми із здоров'ям зводяться до погіршення зору, слуху і скачкам тиску. Але якщо мав місце інсульт, інфаркт, стався перелом шийки стегна або почала розвиватися втрата пам'яті, деменція, то в подібних випадках без сторонньої підтримки вже, на жаль, не обійтися.

Можливість цілком присвятити себе турботі про батьків у багатьох об'єктивно відсутня. Але і миритися з таким станом речей, коли вони слабкі і за ними потрібний безперервний догляд, ми не можемо і не повинні. До сервісу доглядальниці прибігають на самому початковому етапі, але вже через час частенько стає ясно, що глобально розв'язати наявну проблему це не дозволяє. Саме у такі-то моменти справжнім порятунком стає облаштування батька або родича, кому потрібно сторонню допомогу, в приватний геріатричний пансіонат.

Вілла Добра, що представляє мережа приватних будинків престарілих, є місцем, де будь-якій людині, що вимагає сторонньої участі, зроблять усебічну увагу, забезпечуючи комфортне проживання із спостереженням лікарів.

На кого розраховані послуги пансіонату?

пансіонат для літніхПерелік послуг, що надаються, в геріатричних будинках цієї мережі регулярно розширюється. Але для основних груп літніх людей, яким потрібний постійний догляд, усі необхідні умови для їх облаштованого перебування були створені на самому початковому етапі.

Оскільки штат кожної філії обов'язково включає персонал, що має медичну освіту і значний досвід роботи, то це дозволяє проявити турботу про максимально широке коло людей з різними захворюваннями.

Ось перелік основних проблем із здоров'ям у дорогих нам людей похилого віку, з якими пансіонати успішно справляються :

  • Нездатність до самообслуговування у лежачих хворих і літніх людей, що потребують регулярного нагляду. Навчений персонал робить потрібний в таких ситуаціях догляд.
  • Інвалідність I і II групи з частковою або повною втратою здатності до самообслуговування. Сервіс в геронтологічному санаторії спрямований на надання допомозі такого виду.
  • Онкологічні захворювання, коли потрібно постійний і своєчасний прийом відповідних медичних препаратів, а також підтримку "бойового духу".
  • Необхідність в забезпеченні паліативною допомогою з щоденним контролем і опікою.
  • Реабілітація після перенесеного інфаркту або інсульту. Як відомо, в цих випадках потрібно професійний нагляд лікарів для швидкого відновлення.
  • Перелом шийки стегна, що вимагає спостереження. Правильний патронаж призводить до відновлення і усунення непоправних наслідків
  • Деменція, що розвивається, або хвороба Альцгеймера. Без належної турботи в таких ситуаціях, на жаль, не обійтися.
  • Нужда у відході після перенесених хірургічних операцій.

Практично у будь-якому з вищеперелічених випадків досить складно, а іноді і просто фізично неможливо зробити кваліфіковану опіку в домашній обстановці. Тому знаходження престарілого пацієнта в приватному геронтологічному санаторії потрібне.

Наскільки комфортабельні умови для проживання літніх людей?

Послуги, що робляться "Віллою Добра", аналогічні сервісу будь-якої іншої медичної установи. Але важливий не лише сам цей перелік, але і обстановка, в якій розміщуються пацієнти. Що в цьому плані може запропонувати приватний пансіонат?

На сьогодні усі філії, розташовані в Києві, Одесі, Черкасах і Кривом-Роге, розміщені в найбільш екологічно сприятливих районах, що забезпечує максимально комфортне перебування.

Самі будівлі сучасної будови, з новим ремонтом і внутрішньою обробкою. Забезпечено розташування в зручних кімнатах.

Добре продумана організація дозвілля і проведення часу в стінах пансіонатів. Настільні ігри, перегляд фільмів і передач і так далі.

І, звичайно ж, що перебувають в кожній філії знаходяться під цілодобовим наглядом досвідченого персоналу, що забезпечує повну увагу.

Таким чином, найкращим, а іноді і єдиним рішенням для забезпечення належної турботи про людей похилого віку являється приватний будинок престарілих. Проживання в дійсно комфортному геронтологічному санаторії при постійній опіці кваліфікованого персоналу в крузі однолітків гарантоване забезпечить необхідну підтримку і соціальну адаптацію усім, хто цього потребує.

454