0товарів: 0 грн. 

Про причини популярності планшетів Хуавей T3

планшет хуавей т3

Планшет Хуавей Т3 користується підвищеним попитом з причини того, що пропонує вигідну вартість і серйозні можливості. Важливо зазначити, що такі моделі вважаються відмінним альтернативним варіантом офісному ноута. Крім оптимальної ваги, дуже зручно користуватися цим пристроєм. Рамки збоку навколо екрану складають близько шести міліметрів. Такий підхід надає можливість міцно тримати корпус і не закривати екран. Хуавей випустила три варіанти серії: 7, 8 і 10-дюймові планшети, тому кожен має можливість вибрати для себе найбільш оптимальний варіант. Перші моделі, приміром, стануть відмінним рішенням для читання, серфінгу в інтернеті або спілкування в соціальних мережах. До того ж у дорозі завжди можна подивитися цікавий фільм на екрані середнього розміру. При необхідності працювати з текстом, обробляти відео або фото краще вибрати десятидюймовий варіант. Працювати в текстових редакторах буде не менш зручно, ніж на лептопі. До слова сказати, не менш затребуваним можна назвати планшет Асус.

Незважаючи на доступну вартість, дизайн пристрою говорить про зворотне. Панель ззаду створена з алюмінію з пластиковими вставками. Круглої форми грані і кути роблять експлуатацію достатньо комфортною, а стримані золотий і сірий відтінки роблять акцент на елегантності гаджета. Хоч ця модель належить до категорії доступних, оснащення всередині відрізняється продуктивністю і оперативністю. Звичайно, для графічних вишукувань і сучасних ігор такий девайс не підійде, а ось для сімейного використання, роботи або навчання – в самий раз.

Якщо говорити про процесорах, вони запропоновані такими різновидами:

  1. Qualcomm Snapdragon – розглядається в 8 і 10-дюймовому варіантах, тому без проблем справляється з простими іграми і необхідним ПЗ;
  2. Spreadtrum – розглядається в молодшому поколінні серії, пропонує високу потужність і швидкість.

Всі запропоновані варіанти доповнюються 1 або 2 гігабайтами оперативної пам'яті. Тому система функціонує плавно і не гальмує навіть при використанні декількох додатків одночасно. З усіх питань можна проконсультуватися з фахівцями, які мають в цій області знання і досвід.

473