0товарів: 0 грн. 

Як вибрати офісний диван: основні правила

Коли треба купити диван у офіс - це важливе завдання, яке обов'язково треба вирішити з максимальним результатом, оскільки офісні меблі - це обличчя компанії. Є декілька основних критеріїв, на які варто орієнтуватися.

Як правильно вибрати офісний диван

купити диванЄ декілька корисних порад від професіоналів, яким обов'язково варто послідувати :


  • визначитися з типом: такі меблі можуть бути прямими, кутовими і криволінійними, а також мати форму букви П. При виборі слід спиратися на планування приміщення і його габарити;

  • вирішити, яка конструкція краща - модульна або монолітна, причому для офісів частіше вибирають другий варіант із-за його широких функціональних можливостей;

  • вибрати розмір: тут все досить просто: відштовхуватися треба, знову-таки, від площі офісного простору, а також від того, скільки передбачається приймати відвідувачів.

Це основні критерії, але існують і інші. Так, оскільки офісні дивани - купівля недешева, завжди хочеться, щоб він прослужив подовше. А це означає, що треба звернути увагу на каркас. Краще всього купувати меблі із сталевим або дерев'яним каркасом - вона, звичайно, коштуватиме дорожче, та зате не доведеться через декілька місяців знову оформляти купівлю. Якщо бажання заощадити все одно є, можна вибрати варіант поєднання дерева і ДСП - в цьому випадку вдасться поєднати міцність і доступну ціну. Такі офісні дивани вважаються якісними.

Само собою, увага приділяється і оббивці. Тут також краще вкластися в міцні і стійкі до зносу матеріали, такі як натуральна і штучна шкіра, щільні меблеві тканини. Вони повинні добре чиститися і не стиратися упродовж тривалого періоду часу, щоб не довелося замовляти перетяжку.

Нарешті, є і такий критерій, як наповнювач : навіть якщо диван матиме міцний каркас і хорошу оббивку, без відповідного наповнювача він швидко втратить свій привабливий зовнішній вигляд. Тому краще всього вибирати пружинний блок.

Де купувати диван в офіс: варіанти

Зробити це можна в звичайному меблевому магазині або в торговій точці на просторах Всесвітньої мережі. Перший варіант дозволяє у буквальному розумінні поторкати річ перед купівлею, але зазвичай для того, щоб знайти відповідний за усіма критеріями диван в офіс, доводиться витратити дійсно багато часу. А це означає, що треба знайти людину, у якої цей час буде.

Купівля в інтернет-магазині - це завжди зручно: опис дозволяє отримати повне уявлення про товар, причому робити вибір можна, буквально не встаючи з крісла. А річ доставлять, зберуть, і при усьому цьому купівля обійдеться дешевше. Саме тому більшість бізнесменів (тобто людей, які знають ціну часу) і робить вибір на користь спеціалізованих інтернет-магазинів.

Офісний диван - це предмет меблів, який зустрічатиме відвідувачів і по якому вони складатимуть судження про компанію, тому треба потурбуватися про те, щоб це судження було позитивним.

437