0товарів: 0 грн. 

Де можно швидко відремонтувати пральну машинку в Києві

Як швидко відремонтувати пральну машинку в Києві

Якщо раптом зламалася пральна машина - відремонтувати її можна як власними силами, так і звернувшись до майстрам. І саме останній варіант найоптимальніший, а все тому, що майстри служби по ремонту Fix-Man зроблять це швидко, якісно і на всі роботи видадуть гарантію. Але все по порядку - від виду ремонту, терміну і чому варто вибирати перевіреного майстра.

Виклик майстра по ремонту та проводиться ремонт

zamena-podshipnikov-v-stiralnoj-mashine-kiev.jpg

Як кажуть всі майстри нашої служби - всі роботи повинні проводитися не просто швидко, а й на високо рівні. Це запорука довгої служби агрегату, як і якість прання - наші майстри усунуть будь-які поломки, починаючи від засмічення і завершуючи заміною мотора.

І якщо потрібно міняти деталь - ми зробимо це в короткі терміни завдяки власним складу з оригінальними і новими деталями, рекомендованими до заміни самим виробником техніки. Адже ми експерти. Але які послуги надає наша команда з термінового ремонту пральних машинок?

Послуги з ремонту пральних машин

Якщо говорити про те, як саме швидко виконати ремонт пральної машинки - самий слушну пораду це звернення саме до нас, при цьому негайне. І щоб розуміти, як швидко може бути проведено ремонт пральної машинки - важливо знати, які види ремонту проводять наші майстри, послуги яких можна замовити по посиланню https: // master-niko.com/ .

І так приступимо. Поверхневий ремонт - це легкі, так би мовити нескладні роботи, що проводяться без розбирання агрегату. І нерідко в даний список робіт входять наступні пункти:

  • заміна нового в пралці мережевого шнура і розетки;
  • відновлення або заміна шланга подачі води;
  • відновлення ручок люка і заміна замку, як і люка;
  • відновлення самих кнопок на електронному пульті.

Якщо ж це ремонт, при якому проводиться розбирання пральки - в більшості своїй в даний список входять такі роботи:

  • заміна на новий або відновлення самого люка машинки, як і його деталей - ручки або замок, скло і так далі;
  • заміна в системі мотора ременя і мережевих фільтрів, а також водяного датчика, як і клапанів.

Якщо говорити про терміни ремонту - в більшості своїй вони проводяться на дому у замовника, займають за часом кілька годин. Все це прості роботи, які може провести і сам власник пральної машинки, але не варто - навіть такі прості роботи варто довірити майстру.

Ремонтні роботи середньої складності - ту майстер може проводити розбирання, нехай і часткову машинки, проводити заміну деталей, що вийшли з ладу елементів. Здебільшого сюди входять такі роботи по ремонту і заміні:

Fix-Man.png

  • двигуна і нагрівального Тена;
  • силових в машинці плат і помпової механізму;
  • манжеток і індикації.

В даному варіанті ремонту майстер справляється швидко з поставленими завданнями щодо усунення поломок, і, як правило, це також займає не більше дня, і всі роботи проводять на дому у замовника.

Капітальні ремонтні роботи. Це вже більш суттєві за своїми обсягами та складності роботи, що займають чимало часу, що проводяться як на дому у замовника або в майстерні. І в список даних робіт входять наступні:

  • заміна в машинці підшипників або ж ремонт / заміна амортизатора;
  • заміна в системі бака або ж барабана;
  • ремонт або ж заміна в машинці модуль електронного / механічного управління;
  • заміна продірявився корпусу.

Це більш серйозні роботи, які проводити власними силами категорично заборонено - таке самоуправство призведе до ще більш дорогого ремонту або ж необхідності купувати нову техніку.

601