0товарів: 0 грн. 

Італійські м'які меблі для вітальні

мягкая мебель для гостиной из ИталииМеблі італійських виробників по праву вважається однією з кращих у світі. Ця меблі престижна, підкреслює статус, поєднує в собі солідність і функціональність. Італійська м'які меблі у вітальні показує, що господар будинку – цінитель прекрасного, має відмінний смак.

Особливості італійської м'яких меблів

У Києві італійська м'які меблі теж має попит завдяки ряду незаперечних переваг, які відзначають навіть найвибагливіші покупці. Дивани, крісла, пуфи, банкетки, кушетки відрізняються легкістю, дарують відчуття затишку і комфорту. Купити італійську м'які меблі в вітальню – означає зробити правильний вибір для створення ідеального місця відпочинку.

Переваги італійських меблів:

  1. Стильний і оригінальний дизайн, бездоганний зовнішній вигляд;
  2. Міцна і надійна фурнітура, міцна складання;
  3. Якість завжди підтверджується обов'язковим сертифікатом відповідності;
  4. Екологічно чисті матеріали.

Итальянская мягкая мебель для гостинойПопулярні стилі італійської меблів:

  1. Ар-нуво – відрізняється відсутністю прямих ліній і кутів. Практикуються плавні вигини, асиметричні природні лінії, що нагадують гілки дерева або стебла квітів.
  2. Конструктивізм – відрізняється прямолінійністю, строгістю геометричних форм та відсутністю зайвого декору. Тут головне – універсальність і функціональність.
  3. Ар-деко – відрізняється сміливими геометричними формами, етнічними геометричними візерунками й орнаментами, багатою і яскравою палітрою кольорів, розкішшю, шиком і дорогими матеріалами.
  4. Арт-дизайн – пов'язаний з використанням нових синтетичних матеріалів, які дозволяють реалізовувати найсміливіші ідеї та задуми. Застосовуються несподівані комбінації синтетичних і натуральних матеріалів.

Матеріали

Каркас може бути металевий або з натурального дерева. Традиційно застосовують дерево благородних сортів – бук, дуб, береза, вишня, червоне дерево.

Для наповнення використовують гіпоалергенні і безпечні матеріали різного ступеня твердості і пружності.

На оббивку елітних м'яких меблів йдуть натуральні матеріали: шкіра, замша, оксамит. М'які меблі економічного класу оббивається менш дорогим текстилем. Всі італійські оббивні матеріали просочуються спеціальним нешкідливим складом, який запобігає старіння матеріалу, забезпечує стійкість до вигоряння і забруднення.

В якості декору використовують позолоту, срібло, платину, слонову кістку.

У Києві можна придбати вироби багатьох знаменитих італійських брендів. Купити італійську м'які меблі можна як окремий предмет інтер'єру, так і у складі гарнітура.

508