0товарів: 0 грн. 

Особливості кутових диванів

Кутові дивани встановлюються найчастіше в офісах або просторих кімнатах, де є багато місця або потрібна організація великої кількості посадочних місць. Кутові дивани Merx зарекомендували себе з позитивного боку, так як відрізняються гарну зносостійкість і мають надійний і міцний механізм. Існує безліч різноманітних дизайнів меблів, тому будь-якій людині буде легко вибрати підходящий варіант, який прикрасить простір і зробить його максимально функціональним.

Особливості кутових диванів

 кутовий диван Існує безліч моделей кутових диванів, але і найбільшою популярністю користуються розкладні варіації, так як вони дозволяють комфортно відпочити. Кутові дивани в одному стані дозволяють організувати повноцінне спальне місце, на якому легко можуть поміститися двоє людей. Також варто відзначити, що механізм відрізняється надійністю, тому меблі прослужить тривалий час без поломок і різноманітних недоліків.
Варто відзначити, що існує безліч варіацій забарвлень кутових диванів, тому за допомогою їх можна легко розмежувати простір на кілька зон. Найчастіше така функція найбільш популярна в залах, віталень і офісах. Стильний, але в той же час лаконічний кутовий диван підкреслить стильове рішення простору і його раціональність, стриманість. Класичні варіації кутового дивана стануть справжньою знахідкою для поціновувачів класичних стилів і наповнять простір своєю елегантністю і вишуканістю.
При виборі кутового дивана необхідно приділяти велику увагу його розмірами. Якщо кімната невелика, то варто віддати перевагу невеликим кутовим диванчик. Якщо простір дозволяє вмістити в себе великий диван, при цьому не порушивши цілісність кімнати, то відмінним рішенням стане м'які меблі з габаритами понад 3 м.
Варто відзначити, що будь-яка м'які меблі в світлих тонах дозволяє підкреслити елегантність простору, а також зробити його візуально більше. Темні відтінки підійдуть для великих просторів, так як в маленьких приміщеннях вони можуть вкрасти візуально розміри. Найбільш популярними матеріалами для виконання диванів в кутових варіаціях є:
  • шкіра;
  • штучна шкіра;
  • спецтканини.
Натуральна шкіра є найдорожчим варіантом і виглядає максимально розкішно. Екокожа практично не поступається їй за характеристиками, але є більш дешевим варіантом. Спецтканини підходить для просторів, де знос меблів буде не сильно високим.

653