0товарів: 0 грн. 

Як вибрати крісло для роботи за комп'ютером в офіс в інтернет магазині

Вибір крісла під комп'ютерний стіл - завдання не настільки проста, як може здатися. Підібрати його однаково непросто як для домашнього, так і для офісного використання. Основна проблема пошуку полягає в тому, що покупець хоче знайти якісне крісло з гідними характеристиками, але при цьому не поспішає переплачувати. Чи можливо обзавестися стильним, зручним і якісним кріслом при обмеженому бюджеті? Спробуємо з'ясувати це прямо зараз.

Як підібрати крісло для офісу?

Як вибрати крісло для роботи за комп'ютером в офіс в інтернет магазиніНасамперед слід вирішити для себе, якими функціями на вашу думку повинно володіти комп'ютерне крісло. Не менш важливо і те, для кого воно купується, які умови і передбачувана інтенсивність його експлуатації.

Ергономічність

Чому комп'ютерне крісло завжди виділено в окрему категорію меблевої продукції? На те є вагома причина, адже відмінна риса комп'ютерного крісла - наявність спеціальних механізмів, що дозволяють регулювати положення його основних елементів. Так, користувач може налаштувати положення підлокітників, висоту сидіння, нахил спинки і т.д. Все це вкрай важливо для забезпечення комфортної роботи без шкоди для здоров'я опорно-рухового апарату.

Вибір офісного крісла для керівника

Керівник левову частку часу проводить в кабінеті, вирішуючи важливі питання за робочим столом. Тривале перебування користувача в кріслі вимагає від меблів максимального комфорту, функціональності і якості. Щоб крісло приносило тільки користь для здоров'я, вкрай важливо уважно вивчити особливості його конструкції при покупці. Вибираючи модель в магазині EconomTochka , звертайте увагу на наступні моменти:

  • Максимальна вагова навантаження.
  • Тип конструкції (звичайна чи ортопедична).
  • Анатомічність конструкції. Цей критерій особливо важливий, адже завдяки анатомічним властивостям крісло сприятливо діє на опорно-рухову систему і кровообіг.
  • Оббивний матеріал (екошкіра, PU). До складу екологічного матеріалу входять бавовна, натуральна шкіра, а також синтетичні компоненти на основі целюлози. Синтетики в даному випадку побоюватися не потрібно: це не горезвісний шкірозамінник, про шкоду якого ходять легенди. Матеріал, виконаний з екокожі, має стійкість до зношування, повітропроникністю, а також морозостійкістю. Його поверхня повністю імітує натуральний матеріал, що надає йому благородства. Також екошкіра відрізняється ніжністю і приємною текстурою. Матеріал довговічний, не виділяє сторонніх запахів і абсолютно безпечний для алергіків. Термін служби крісла з екокожі залежить від інтенсивності експлуатації, але рідко перевищує 5 років.
  • Тип каркаса і підстави. Кращий варіант - металевий каркас, так як він славиться міцністю і естетичним зовнішнім виглядом завдяки хромованому покриттю. До речі, саме такий каркас найпростіше чистити.
  • Колесики. Найкраще, щоб вони були прогумованими: такі колеса не псують паркет і ламінат, ковзають по покриттю дуже м'яко.
  • Плавність роботи механізмів регулювання висоти нахилу. Простежте, щоб крісло брало потрібне положення без застосування особливих зусиль.

При виборі крісла для керівника не можна забувати і про дизайн. Всі елементи меблів в кабінеті керівника - візитна картка компанії, що вимагає відповідального підходу до підбору кожної дрібниці. На нашому сайті ви знайдете вражаючий вибір якісних, стильних і функціональних моделей крісел для керівника за привабливими цінами. Спеціально для вас ми наповнили каталог варіантами на будь-які смак і гаманець, щоб вибір порадував кожного відвідувача.

743