0товарів: 0 грн. 

Інтернет магазин матраців Матрасин Київ

Matrasin - український інтернет-магазин ортопедичних матраців, ліжок та супутніх товарів для сну. Щодня ми доставляємо матраци та супутні товари в найдальші куточки України та у великі міста. З кожним днем сервіс доставки та обслуговування покупців покращується, адже ми набираємо все більше досвіду.


Ми дбаємо про комфортні умови для наших покупців: це доступна ціна, швидка доставка та якість продукції. Як офіційний партнер фабрик-виробників, ми виконуємо всі ці три умови.


День у день команда Matrasin'а працює над тим, щоб процес придбання вашого матраца став простіше і швидше. Щоб ви були задоволені наданням послуг, якістю товару та змогли оцінити нашу роботу своїми правдивими відгуками.


Наша компанія вибирає для роботи тільки перевірених часом та якістю роботи виробників. Ми не працюємо з тими, хто не виконує своїх зобов'язань перед покупцями, а також перед дилерами. Будучи офіційним представником усіх зазначених на сайті фабрик, ми дбаємо про репутацію та імідж виробника і вимагаємо такого ж відношення до своєї компанії.


Деякі матеріали та комплектуючі постачаються з Німеччини, Румунії, Бельгії, Туреччини. Самі виробництва розташовані на території України, Румунії, Туреччини. На всі матеріали є відповідні сертифікати якості. Всі товари, представлені на сайті безпечні для використання у спальні, мають гарантію.


Основним показником якості нашої роботи є відгуки наших покупців .


Оскільки ми є офіційними партнерами фабрик-виробників, то ціни на всю продукцію в нашому магазині від виробників. Ми пропонуємо доступні та актуальні ціни, високу якість та швидку доставку по всій Україні.

Чому купують у нашому інтернет-магазині?

  1. На кожен товар у нашому інтернет-магазині діє фірмова гарантія виробника. Тому у разі шлюбу або неналежного виду товару, за гарантією, ми швидко залагодимо будь-яке подібне питання.
  2. При отриманні товару ви отримуєте супутній пакет документів - чек, гарантію, за бажання ви можете отримати копії сертифікатів, товарну накладну і т.п.
  3. Пропонуємо знижки до 50% та відмінні сезонні пропозиції.
  4. Як офіційний дилер всіх фабрик, представлених на сайті, ми гарантуємо прийнятні та актуальні ціни.
  5. Будь-який товар можна відправити до будь-якої точки України зручною вам транспортною компанією.

Головне завдання нашого інтернет-магазину – допомогти кожному клієнту подбати про власне здоров'я та комфорт. Консультанти компанії у будь-який час готові відповісти на ваші запитання та допомогти визначитися з оптимальною моделлю.