0товарів: 0 грн. 

2019 рік, що нового в лінійках iPhone?

Компанія "Apple" широко відома. Хто не знає знамениті на весь світ комп'ютери, планшети, смартфони, а також всілякі гаджети з «яблучним» логотипом? Вся техніка, побудована на основі останніх досягнень науки і техніки, має дружній інтерфейс, заснованої на власній операційній системі, нестандартні технічні рішення і хороший дизайн.

Найбільш відомими з пристроїв, що випускаються фірмою «Apple», є смартфони.

Короткий огляд

Перша модель iPhone була представлена ​​в 2007 році. Назва походила від слів «інтернет» і «телефон», що передбачало з'єднання звичайного комунікаційний пристрій з глобальною мережею і її безмежними можливостями. Смартфони мали свою, оригінальну архітектуру і власну операційну систему iOS, яка управляла роботою пристрою і була максимальна дружелюбна до його власника.

Перші моделі айфонів зробили революцію в світі гаджетів, відкривши нові можливості комунікації, а також поміняв уявлення про пристрій зв'язку. Вони могли замінювати інші пристрої - фотоапарати, програвачі, навігатори та інші прилади. Стильні корпусу без клавіш з фотокамерою високої роздільної здатності та прекрасними комунікаційними можливостями підкорили весь світ.

Сучасні IPhone представлені топовими «флагманськими», а також більш бюджетними моделями, втім, що несуть в собі більшість нових опцій і удосконалень.

iphone xs 64 гб Найбільш популярною моделлю став iphone xs 64 гб , що володіє високою продуктивністю, забезпеченої використанням нового 7 нм процесору Apple A12 Bionic. Його використання також зробило енергоспоживання більш ефективним, через що час автономної роботи (в тому числі з важкими додатками) помітно збільшилася. Неабиякий інтерес покупців викликав айфон 2019 року - модель iPhone 11.

Вона володіє:

  • 6,1-дюймовим екраном з загартованого скла, виконаним за LCD-технології, дозволом 1792? 828 pix,
  • Алюмінієвої рамкою корпусу,
  • Пам'яттю в 64, 128 і 256 ГБ (різні опції),
  • Потужним «топовим» процесором Apple A13 Bionic, що дозволяє працювати з важкими додатками,
  • 4Гб оперативної пам'яті, достатньої для вирішення більшості завдань,
  • збільшення часу роботи (+1 година порівняно з попередніми моделями),
  • 2 камерами (широкоугольная і надширококутний),
  • 1 фронтальною камерою,
  • Покращуваній вологозахистом (IP68), що дозволяє до 30 хвилин занурювати пристрій на глибину до 2 м без наслідків для смартфона,
  • Lightning-портом, використовуваним для зарядки і передачі даних.

Хоча модель iPhone 11 позиціонується як бюджетна, але вона має масу рішень, які застосовуються у флагманських моделях і лише ненабагато поступаються їм у функціональності і продуктивності, володіючи технологіями доповненої реальності, функцією тактильного відгуку, поліпшеним просторовим звуком Dolby Atmos.

Система Smart-HDR, а також функція розпізнавання осіб, безліч режимів зйомки, стабілізація і доповнений набір готових інструментів дозволить легко робити фото- і відеозйомку в будь-яких умовах і створювати твори студійного рівня.

Якісні і ультрасучасні пристрої Apple зроблять ваше життя зручніше і цікавіше!

583

Читайте також

...

Техніка Еппл: преміум гаджети для роботи і дозвілля

Техніка Еппл: преміум гаджети для роботи і дозвілля

Техніка Еппл - найнадійніші, стабільні і зручні пристрої для повсякденних дій і рішення професійн...

Смарт-годинник - відмінне рішення для безперервного контролю

Смарт-годинник - відмінне рішення для безперервного контролю

Сучасні діти відрізняються прогресивністю, умінням поводження із складними технологіями. Більшість м...

...